Wij zijn open
|
24 uur per dag, 7 dagen per week

Dubbel glas

Waarom Dorst Services?

  • Ervaren glaszetters
  • 24 uur per dag, 7 dagen per week
  • Binnen 30 minuten op locatie
  • Ook bij spoed (glasschade en herstel)
  • 10 jaar garantie op montage
  • Gratis inmeten en advies bij u thuis
  • Na herstel ruimen wij alles netjes op en nemen de oude beglazing mee

HR++ glas

HR++ dubbelglas in een notendop: dubbel glas met een coating en een gasvulling. Dit glas isoleert uitstekend waardoor uw stookkosten dalen.

Wilt u het huidige (enkel)glas in uw woning vervangen voor HR+++ glas?

Laat dit doen door een ervaren glaszetter van Dorst Glasservices. Door de extra glasplaat is dit type glas namelijk zwaarder dan andere soorten glas. Onze specialist komt binnen 30 minuten naar u toe om gratis uw kozijnen te bekijken en te beoordelen.

Waaraan kunt u HR++ dubbelglas herkennen?

Dubbel glas en HR glas lijken op elkaar. Beide soorten glas hebben een aluminium strip tussen twee glasplaten. HR glas heeft een extra isolerende folie, maar deze is onzichtbaar.

HR++ isolatieglas bestaat dus uit twee glasbladen met daartussen een (lucht)spouw. De spouw is gevuld met Argon gas in plaats van lucht tussen de glasbladen. Ook is dit glas voorzien van een speciale HR-coating. Deze coating kaatst als het ware de warmtestraling terug de woning in. Tegelijkertijd wordt het daglicht van buiten binnengelaten.

De isolatiewaarden van HR++ glas is daarmee 2 tot 3 keer beter dan van traditioneel dubbel glas en wel 5 keer beter dan van normaal enkelglas. Het verschil tussen HR+ en HR++? Het enige verschil zijn de spouwruimte mogelijkheden. Bij HR+ kunt u namelijk kiezen uit spouwdikte 6 mm, 9 mm, en 12 mm. Bij HR++ zijn spouwdiktes mogelijk van 13 mm en 15 mm.

U bespaart minimaal 23 euro ten opzichte van enkel glas. Dit is echter afhankelijk van de huidige energieprijzen en het vertrek.

Wilt u uw verwarming minder vaak aanzetten en besparen op uw stookkosten? Bel dan snel naar Dorst Glasservices.

Persoonsgegevens

Naam(Vereist)

Adresgegevens

Service

Sleep bestanden hierheen of
Toegestane bestandstypen: png, jpg, msg, doc, docx, xls, xlsx, csv, dwg, pdf, Max. bestandsgrootte: 50 MB.
    Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.