Wij zijn open      24 uur per dag, 7 dagen per week
Bespaar 
gas neem
HR++ glas
KLIK HIER
Wij zijn open 
 24 uur per dag, 7 dagen per week
Ruit Stuk? Ruit Stuk?
Ruit Stuk? Ruit Stuk?
Glasschade

Uw glasschade is onze zorg.

Neem bij glasschade direct contact met Dorst Services op. Wij begrijpen dat u bij glasschade snel geholpen wilt worden. Daarom zijn wij dag en nacht bereikbaar voor alle ruit reparaties. Glasschade kan leiden tot veel gevaarlijke situaties.

Niet alleen zorgt het voor veel tocht in huis en kunt u zich bezeren aan het kapotte glas, maar het biedt inbrekers een kans om makkelijker uw huis binnen te dringen. Het is daarom van belang dat er snel een ervaren glaszetter ter plaatse is om uw glasschade te repareren.

De glaszetters van Dorst Services staan 7 dagen per week en 365 dagen per jaar voor u klaar om glas op maat te leveren en te monteren. Binnen ons netwerk van erkende en vakkundige glaszetters is er altijd wel een glaszetter in Barendrecht direct beschikbaar voor u.

Bel bij schade met telefoonnummer 088-0707500. Één van onze medewerkers stelt u enkele specifieke vragen over de locatie van de schade, het type ruitschade, het soort glas, of u verzekerd bent en wat uw adresgegevens zijn.

De glaszetter die het dichtst bij u in de buurt is, ontvangt deze informatie en komt direct naar u toe. Binnen 30 minuten staan wij bij u op de stoep.
Buiten kantooruren staat Dorst Services uiteraard ook voor u klaar in geval van glasschade.

Met onze 24/7 service is Dorst Services 24 uur per dag voor u bereikbaar. Dus ook midden in de nacht, in het weekend of tijdens feestdagen.

Enkel Glas

Wilt u van enkel naar dubbelglas overstappen? Schakel onze glaszetter te Ridderkerk in! In tegenstelling tot enkelglas heeft dubbelglas veel voordelen.
offerte aanvragen

Dubbelglas

Het voordeel van dubbelglas is dat het uw huis enorm helpt te isoleren. Goede isolatie van uw woning zorgt voor meer comfort en een lagere energierekening.
offerte aanvragen

Glas-in-loodramen

Glas in lood is de benaming voor een vensterraam bestaande uit stukken glas gevat in loodlijsten. Dit glas brengt sfeer en karakter aan uw woning.
offerte aanvragen
DEKKINGSGEBIED
In noodgevallen zijn we binnen 30 minuten ter plaatse op iedere locatie in het dekkingsgebied. Het dekkingsgebied strekt zich uit tot de hele provincie Zuid Holland.
KANTOOR & SHOWROOM
OPENINGSTIJDEN:
Maandag : 07:30–16:30
Dinsdag : 07:30–16:30
Woensdag : 07:30–16:30
Donderdag : 07:30–16:30
Vrijdag : 07:30–16:30
Zaterdag : Gesloten
Zondag : Gesloten
NOODOPLOSSINGEN
Voor noodoplossingen altijd bereikbaar!
OFFICIEEL ERKEND GLASTOTAAL BEHEER PARTNER
Copyright © 2024 All Rights Reserved
Vragen? App ons