Wij zijn open
|
24 uur per dag, 7 dagen per week

Figuurglas met HR++glas

Waarom Dorst Services?

 • Ervaren glaszetters
 • 24 uur per dag, 7 dagen per week
 • Binnen 30 minuten op locatie
 • Ook bij spoed (glasschade en herstel)
 • 10 jaar garantie op montage
 • Gratis inmeten en advies bij u thuis
 • Na herstel ruimen wij alles netjes op en nemen de oude beglazing mee

Figuurglas met HR++glas

Ook bij HR++glas geldt dat het mogelijk is om dit samen te stellen met decoratief figuurglas. Dus het figuurglas wordt ook op de buitenpositie geplaatst met de figuurzijde (ruwe zijde) aan de buitenzijde van de ruit. HR++ isolatieglas bestaat uit twee glasbladen met daartussen een (lucht)spouw.

Bij een aantal soorten figuurglas kan de figuurzijde ook aan de spouwzijde geplaatst worden. De spouw is gevuld met Argon gas in plaats van lucht tussen de glasbladen. Ook is dit glas voorzien van een speciale HR-coating. Deze coating kaatst als het ware de warmtestraling terug de woning in. Tegelijkertijd wordt het daglicht van buiten binnengelaten.

Meer weten over figuurglas?

Overweegt u figuurglas te bestellen? Wij adviseren u dan om een offerte aan te vragen. Deze is geheel vrijblijvend. Wilt u enkel wat meer informatie inwinnen of advies bij u thuis? In beide gevallen staan wij van Dorst Glasservice voor u klaar. Vul gerust het contactformulier op onze contactpagina. Ook kunt u bellen naar 088-0707500. U wordt meteen te woord gestaan door een ervaren glasspecialist. De specialisten van Dorst Glasservice zijn klantgericht en hebben passie voor het vak.

Persoonsgegevens

Naam(Vereist)

Adresgegevens

Service

Sleep bestanden hierheen of
Toegestane bestandstypen: png, jpg, msg, doc, docx, xls, xlsx, csv, dwg, pdf, Max. bestandsgrootte: 50 MB.
  Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

  Soorten dubbel glas

  Er zijn diverse soorten dubbelglas, er is natuurlijk standaard dubbel glas maar ook dubbel glas met een HR waarde; de mate waarin het glas isoleert hangt af van de U-waarde

  Hr isolatieglas is er in verschillende waardes; HR+, HR ++ en HR triple glas (+++). Ga naar HR++ om meer hierover te lezen.