Wij zijn open
|
24 uur per dag, 7 dagen per week

Glaszetters

Glaszetters

Zoekt u een deskundige glaszetter?

Zoek dan niet verder, want Dorst glas service is u graag van dienst. En snel ook. Wij kunnen namelijk binnen 30 minuten op locatie zijn.

De glasreparatie bij Dorst glas service wordt gedaan door ervaren glaszetters. Wij zijn elk moment van de dag bereikbaar om uw glas te vervangen of om een noodvoorziening te maken. Van woningen en kantoorpanden tot scholen en winkels.

Geen gebouw is te gek voor onze glaszetters. Naast dat zij vakkundig uw raam zullen repareren of vervangen kunnen zij u ook helpen bij het kiezen van het juiste soort glas. Hierbij wordt er gekeken naar uw huidige raamwerk en wat het meest geschikt is voor uw situatie. Interesse? Onze specialisten komen gratis inmeten bij u thuis. Ook het adviesgesprek en de offerte zijn geheel vrijblijvend.

Als dé erkende glasspecialist van Ridderkerk bieden wij een uitgebreid assortiment glas. Wij kunnen vrijwel alle soorten glas uit voorraad en op maat gemaakt leveren. Omdat wij naast onze glashandel ook een 24-uurs spoedservice bieden, hebben wij vrijwel iedere veelvoorkomende glassoort op voorraad in onze glashandel. Onze glaszetter in Ridderkerk helpt u graag met glassoorten zoals:
Wij leveren u altijd een goede betaalbare kwaliteit bij het plaatsen van verschillende soorten glas. Wij horen graag wat u specifieke wensen zijn. Voor het bestellen van alle soorten glas in Ridderkerk belt u met Dorst glas service op 088 – 070 75 00.

Op uw dubbel glas (isolatieglas) is standaard een garantie gedurende een periode van 10 jaar. Ook geven wij u te allen tijde garantie op het plaatsen van glas. Dorst glas service monteert volgens de modernste richtlijnen en voorschriften. Toch kan er onverhoopt door een fabricagefout een gebrek ontstaan. Om u te verzekeren van jarenlang plezier van uw aanschaf krijgt u derhalve bij ons 10 jaar garantie op dubbel glas inclusief de montage.

Bij vragen staat Dorst glas service u graag te woord. Wilt u toch nog meer informatie over bijvoorbeeld glas vervangen of glas plaatsen, neem dan contact op via het contactformulier of bel ons op telefoonnummer 088 – 070 75 00.

Enkel Glas

Wilt u van enkel naar dubbelglas overstappen? Schakel onze glaszetter te Ridderkerk in! In tegenstelling tot enkelglas heeft dubbelglas veel voordelen.

Dubbelglas

Het voordeel van dubbelglas is dat het uw huis enorm helpt te isoleren. Goede isolatie van uw woning zorgt voor meer comfort en een lagere energierekening.

Glas-in-loodramen

Glas in lood is de benaming voor een vensterraam bestaande uit stukken glas gevat in loodlijsten. Dit glas brengt sfeer en karakter aan uw woning.