Wij zijn open      24 uur per dag, 7 dagen per week
Bespaar 
gas neem
HR++ glas
KLIK HIER
Wij zijn open 
 24 uur per dag, 7 dagen per week
Ruit Stuk? Ruit Stuk?
Ruit Stuk? Ruit Stuk?

Figuurglas Brielle

Figuurglas Brielle

Als glasspecialist is Dorst Services ook gespecialiseerd in figuurglas Brielle. Wij hebben figuur glas in de diktes 4 en 6 mm en werken veel met gekleurd figuur glas. Vrijwel elk soort figuurglas kan worden toegepast in isolatieglas dubbelglas, gelaagd veiligheidsglas en gehard glas. Door de structuur op het doorschijnende glas voorkomt u directe inkijk. Dit heeft geen invloed op het licht.
Offerte aanvragen
Wij leveren u altijd een goede betaalbare kwaliteit bij het plaatsen van verschillende soorten glas. Wij horen graag wat u specifieke wensen zijn. Voor het bestellen van alle soorten glas in Brielle belt u met Dorst Glasservice op 088 – 070 75 00.

40 soorten figuurglas

Dorst Glasservice beschikt over ruim 40 soorten figuurglas. Dus altijd glas dat bij uw interieur of exterieur past! Wij hebben een snelle levering uit voorraad. Wilt u graag weten wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag dan direct vrijblijvend een offerte aan of bel ons op 088 – 070 75 00 en krijg direct een glaszetter aan de lijn.

Standaard figuurglas is enkel glas en is dus niet geschikt om te gebruiken in een situatie waarbij het glas een scheiding vormt tussen binnen en buiten. In een dergelijk geval heeft u dus isolatieglas figuurglas of HR++ figuurglas nodig.

Dubbele beglazing kan ook op figuurglas worden toegepast. Dit type glas heeft dezelfde eigenschappen van isolatieglas. Het figuurglas wordt standaard op de buitenpositie geplaatst met de figuurzijde aan de buitenzijde van de ruit. Bij enkele soorten figuurglas kan de figuurzijde ook aan de spouwzijde geplaatst worden. Bel in ieder geval even met een van onze specialisten voor hulp bij uw keuze.
Figuurglas {plaats}Figuurglas {plaats}Figuurglas {plaats}

Offerte aanvragen

Persoonsgegevens

Naam(Vereist)

Adresgegevens

Service

Sleep bestanden hierheen of
Toegestane bestandstypen: png, jpg, msg, doc, docx, xls, xlsx, csv, dwg, pdf, Max. bestandsgrootte: 50 MB.
  Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

  Geen directe inkijk

  Drag a button, link, or anything else into the icon box to place it below the text. Lorem ipsum dolor sit amet elit.

  Veel licht

  Drag a button, link, or anything else into the icon box to place it below the text. Lorem ipsum dolor sit amet elit.

  Unieke uitstraling

  Drag a button, link, or anything else into the icon box to place it below the text. Lorem ipsum dolor sit amet elit.

  Meer weten over figuurglas?

  Overweegt u figuur glas te bestellen? Wij adviseren u dan om een offerte aan te vragen. Deze is geheel vrijblijvend. Wilt u enkel wat meer informatie inwinnen of advies bij u thuis? In beide gevallen staan wij van Dorst Glasservice voor u klaar. Vul gerust het contactformulier op onze contactpagina. Ook kunt u bellen naar 088-0707500. U wordt meteen te woord gestaan door een ervaren glasspecialist. De specialisten van Dorst Glasservice zijn klantgericht en hebben passie voor het vak.

  Gekleurd glas op maat

  Uw woning een persoonlijk uitstraling geven met transparant gekleurd glas? Bij Dorst Glasservice vindt u dit decoratieve glas in oneindig veel variaties. Bij gekleurd glas op maat kunt u kiezen uit verschillende modellen, randafwerkingen en afgeronde hoeken.

  Hoewel gekleurd glas voornamelijk bekend is van glas in lood, kan het ook op andere plekken toegepast worden. Denk bijvoorbeeld aan een scheidingswand van gekleurd glas, een glazen tafelblad met een grijze kleur of een achterwand van de keuken met een kleurtje. Gekleurd glas kunt u dus op vele manieren toepassen, zowel binnen als buiten.

  Glas in lood op maat

  Mooie kleuren en verschillende ontwerpen dat past bij uw interieur. Ook dat kunnen wij snel en op maat voor u regelen. Maar wat is glas in lood? Glas in lood is de benaming voor een vensterraam bestaande uit stukken (gekleurd/figuur) glas gevat in loodlijsten. Dit betreft vaak transparant gekleurd glas of figuur glas dat sfeer en karakter aan uw woning brengt.

  Glas in lood komt het vaakst voor in oude historische panden zoals kerken en monumentale panden. Tegenwoordig zien we ook een trend van glas in lood in nieuwbouwwoningen. Wenst u een indicatie van de kosten van uw glaswensen of restauratie? Maak een afspraak of vraag een offerte aan bij Dorst Glasservices.

  vraag hier een offerte aan 
  DEKKINGSGEBIED
  In noodgevallen zijn we binnen 30 minuten ter plaatse op iedere locatie in het dekkingsgebied. Het dekkingsgebied strekt zich uit tot de hele provincie Zuid Holland.
  KANTOOR & SHOWROOM
  OPENINGSTIJDEN:
  Maandag : 07:30–16:30
  Dinsdag : 07:30–16:30
  Woensdag : 07:30–16:30
  Donderdag : 07:30–16:30
  Vrijdag : 07:30–16:30
  Zaterdag : Gesloten
  Zondag : Gesloten
  NOODOPLOSSINGEN
  Voor noodoplossingen altijd bereikbaar!
  OFFICIEEL ERKEND GLASTOTAAL BEHEER PARTNER
  Copyright © 2023 All Rights Reserved
  Vragen? App ons