Wij zijn open
|
24 uur per dag, 7 dagen per week

voorzetramen Zuidzijde

Wat zijn Voorzetramen Zuidzijde?

De voorzetramen Zuidzijde van Dorst Glasservice zijn een ideale oplossing om extra te isoleren. Onze voorzetramen weren tocht, kou, warmte en geluid in uw woning. Voorzetglas is letterlijk een extra raam dat u zelf voor uw bestaande enkelglas kunt plaatsen. Mocht het niet mogelijk zijn om dubbelglas te plaatsen, dan is het voorzetglas een uitstekend alternatief. Voorzetramen Zuidzijde

De luchtlaag die tussen de twee glasplaten ontstaat heeft een isolerende werking. We bieden een ruim assortiment voorzetramen in diverse uitvoeringen en vormen. Wilt u de voorzet ramen liever een andere kleur? Ook dat kunnen wij voor u regelen.

Voor alle voorzetramen geldt:
 • Gratis advies en inmeten door onze glasexpert
 • Eenvoudig en snel te monteren
 • Levensduur van minimaal 10 jaar (vooral bij binnenplaatsing)
 • Geen onderhoud aan het randwerk
 • Wordt door Dorst Services op maat gemaakt
 • Thermische breuk is uitgesloten
 • Geen werkzaamheden aan bestaande constructies
Goed om te weten over onze voorzetramen
 • Minder geluidsoverlast
 • 50% minder warmteverlies
 • Plaatsing bij glas in lood mogelijk
 • Leverbaar in bijna iedere vorm
 • Kunnen woorden voorzien van op maat gemaakte veiligheidsglas en isolatieglas

Afspraak maken? / offerte aanvragen

Persoonsgegevens

Naam(Vereist)

Adresgegevens

Service

Sleep bestanden hierheen of
Toegestane bestandstypen: png, jpg, msg, doc, docx, xls, xlsx, csv, dwg, pdf, Max. bestandsgrootte: 50 MB.
  Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

  Vast voorzetraam van aluminium

  Naast de voorzet ramen van hout zijn er ook voorzetramen van aluminium. De aluminium voorzet ramen worden middels schroeven of knevels op het raam gemonteerd.

  Daarna hebben de voorzetramen bij binnenplaatsing een levensduur van minimaal 10 jaar.

  De aluminium kozijnen zijn duurzaam, vergen weinig onderhoud en zijn licht in gewicht. Naast een isolerende werking kunt u voorzet ramen ook laten plaatsen om de kans op vandalisme en inbraak te verkleinen.

  Ook het glas heeft een grote duurzaamheid, biedt weerstand tegen krassen, wordt niet statisch en trekt geen vuil aan.

  Omdat er zoveel mogelijkheden zijn met voorzetramen adviseren wij u graag bij het maken van de juiste keuzes.

  Liever dubbel glas?

  Net als bij voorzet ramen bespaart u op stookkosten. Het wooncomfort in uw huis verbeteren? Kies voor dubbel glas. Dubbel glas (isolatieglas) zorgt ervoor dat het uw huis enorm helpt te isoleren. Het glas bestaat namelijk uit twee glasbladen die luchtdicht met elkaar zijn verbonden. Goede isolatie
  van uw woning zorgt er op zijn beurt voor meer comfort, een lagere energierekening en dat er een minimum aan warmte verloren gaat.

  Op uw dubbel glas is standaard een garantie gedurende een periode van 10 jaar. Dorst Glasservice monteert volgens de modernste richtlijnen en voorschriften.Toch kan er onverhoopt door een fabricagefout een gebrek ontstaan.

  Om u te verzekeren van jarenlang plezier van uw aanschaf krijgt u bij ons 10 jaar garantie op dubbel glas inclusief de montage. Onze glasexperts komen graag bij u langs voor inmeten en advies! Zij plaatsen dagelijks dubbel glas en HR++ glas in bestaande ramen en kozijnen waar oorspronkelijk enkel glas in zat.

  Vast voorzetraam van hout

  Vaste voorzetramen van hout worden met name toegepast bij raamkozijnen waarbij niet geventileerd hoeft te worden. Voorbeelden hiervan zijn bovenramen en glas in lood. Vraag naar het type hout en kozijnkleur om zeker te weten dat de omlijsting van het voorzetraam bij uw kozijn past.
  Nadat onze specialist uw voorzetramen heeft geplaats, zult u merken dat uw woning warmer en aangenamer is in de winter.

  Ook in de zomer dragen voorzetramen bij aan het vasthouden van de koelte in de zomer. Andere voordelen zijn: geluidsoverlast – zoals verkeer – verminderd en een betere nachtrust. Dit type voorzetraam kan zowel binnen als buiten worden toegepast. Een voorzetraam aan de buitenzijde beschermd tegen slechte weersomstandigheden.

  Onze glasexpert kan binnen 30 minuten bij u op de stoep zijn voor het geven van gratis advies en inmeten. Onze offerte is geheel vrijblijvend. U kunt er ook voor kiezen om zelf het voorzetraam te plaatsen. In dat geval leveren wij standaard voorgeboorde voorzetramen met de bijbehorende schroeven.