Wij zijn open      24 uur per dag, 7 dagen per week
Bespaar 
gas neem
HR++ glas
KLIK HIER
Wij zijn open 
 24 uur per dag, 7 dagen per week
Ruit Stuk? Ruit Stuk?
Ruit Stuk? Ruit Stuk?

Spiegel Nieuwedijk

Spiegel Nieuwedijk

Spiegel Nieuwedijk Wij hebben alle facetten van glas in ons assortiment. Wilt u een spiegel op maat? Dan kunt u bij Dorst Glasservice terecht.
Voor een spiegel op maat is alles mogelijk. Wij bieden spiegels in elke vorm en spiegels voor elk doel. Spiegel Nieuwedijk
Offerte aanvragen
Het assortiment bestaat uit verschillende soorten en kleuren zoals brons, grijs en blank. Uiteraard leveren wij ook spiegeltoebehoren zoals draagklemmen en spiegeltape. Voor een spiegel dat bij u past, kunt u het beste contact met ons opnemen. Spiegel Nieuwedijk

Vul het contact formulier in of maak een afspraak zodat wij de spiegel op maat direct voor u kunnen uitwerken.
Spiegel {plaats}

Triple glas

Wilt u nog meer isoleren en bent u op zoek naar het allerbeste isolatieglas? Dan zit u met tripleglas wel goed.
Waar HR++ glas bestaat uit 2 glasplaten met gas daartussen, is er bij driedubbel glas nog een extra glasplaat aan toegevoegd.

Dit soort glas wordt steeds populairder onder huizenbezitters. Logisch, want de warmte wordt nagenoeg perfect in huis gehouden waardoor de investering snel is terugverdient.

We raden u ook aan om onze ervaren glaszetter te laten bekijken of uw kozijnen geschikt zijn voor HR+++ glas. Bent u al voorzien van isolerend glas, maar is uit ruit kapot? Laat dan zo snel mogelijk het glas repareren of vervangen. Wij komen gratis bij u thuis voor advies en een vrijblijvende offerte.

Tip: ventileren is belangrijk. Laat onze ventilatieroosters van Duco in uw ramen plaatsen of zorg voor klepraampjes
(met inbraakbeveiliging) die u open kunt zetten. In ruimtes die u vaak verwarmt is een ventilatie-unit die de warmte terugwint handig.

Offerte aanvragen

Persoonsgegevens

Naam(Vereist)

Adresgegevens

Service

Sleep bestanden hierheen of
Toegestane bestandstypen: png, jpg, msg, doc, docx, xls, xlsx, csv, dwg, pdf, Max. bestandsgrootte: 50 MB.
  Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

  Melkglas

  Meer privacy? Wel lichtinval, maar geen doorkijk? Dat kan! Melkglas, of mat glas, is hiervoor de ideale oplossing. Bij ons krijgt u kwaliteit voor glasscherpe prijzen.

  De matheid van mat glas kan op diverse manieren worden gemaakt. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor gezandstraald glas, met zuur bewerkt glas en gelaagd glas met een gematteerde folie. Al deze soorten matglas kunnen in dubbelglas worden uitgevoerd en zijn geschikt voor onder meer binnendeuren, tussenwanden en badkamerramen.

  Alle gewenste afmetingen zijn op maat leverbaar. De glaszetters van Dorst Glasservice komen gratis bij u op locatie de gewenste toepassing bekijken en u verder te adviseren. Bel voor meer informatie naar 088 – 0707 500.

  Ventilatieroosters

  Ventileren is belangrijk. Laat onze ventilatieroosters van Duco in uw ramen plaatsen of zorg voor klepraampjes (met inbraakbeveiliging) die u open kunt zetten. In ruimtes die u vaak verwarmt is een ventilatie-unit die de warmte terugwint handig.

  Bij Dorst Glasservice kunt u terecht voor de volgende roosters:
  Standaard ventilatieroosters – Geluiddempende roosters – brandwerende roosters – roosters met screens – roosters op maat voor hoogbouw – elektronische roosters – ventilatieroosters met voorverwarming en ventilatieroosters voor utiliteit.

  Zonwerend isolatieglas

  Glas met bescherming tegen de zon? Dat kan! Bij Dorst Glasservice kunt u kiezen voor optimaal binnencomfort.
  Invallend daglicht zorgt voor een lichte en fijnere leef- en/of werkomgeving. Medewerkers voelen zich prettiger en zijn productiever. Dit licht kan echter ook als vervelend ervaren worden.

  Zonwerend isolatieglas heeft invloed op de warmte en hoeveelheid licht dat binnenkomt. Dit glas filtert dus de warmte- en lichtinval van de zon en heeft daardoor een verkoelende werking.Spiegel Nieuwedijk

  Tegelijkertijd kunt u genieten van het licht. Hinderlijke schitteringen op beeldschermen en tafels worden ook beperkt. Er is minder energie nodig om de ruimte te koelen. Daarmee is het energieverbruik aanzienlijk verlaagd. In tegenstelling tot andere zonwerende methodes, zoals een zonnescherm, zit u niet meteen in het donker. Een uitstekende oplossing dus.

  Zonwerend glas is verkrijgbaar in verschillende soorten en maten. Wilt u gratis advies of meer informatie over zonwerend glas? Vraag dan één van onze glaszetters om bij u langs te komen. Neem contact met ons op via het contactformulier en vraag een vrijblijvende offerte aan.
  Spiegel {plaats}
  DEKKINGSGEBIED
  In noodgevallen zijn we binnen 30 minuten ter plaatse op iedere locatie in het dekkingsgebied. Het dekkingsgebied strekt zich uit tot de hele provincie Zuid Holland.
  KANTOOR & SHOWROOM
  OPENINGSTIJDEN:
  Maandag : 07:30–16:30
  Dinsdag : 07:30–16:30
  Woensdag : 07:30–16:30
  Donderdag : 07:30–16:30
  Vrijdag : 07:30–16:30
  Zaterdag : Gesloten
  Zondag : Gesloten
  NOODOPLOSSINGEN
  Voor noodoplossingen altijd bereikbaar!
  OFFICIEEL ERKEND GLASTOTAAL BEHEER PARTNER
  Copyright © 2023 All Rights Reserved
  Vragen? App ons