Wij zijn open
|
24 uur per dag, 7 dagen per week

HR++ Isolatieglas Stellendam

HR++ Isolatieglas Stellendam

Zoekt u HR++ isolatieglas Stellendam ? Zoek dan niet verder, want Dorst Glasservice is u graag van dienst. En snel ook. Wij kunnen namelijk binnen 30 minuten op locatie zijn.

Waaraan kunt u HR++ dubbelglas herkennen?

Dubbel glas en HR glas lijken op elkaar. Beide soorten glas hebben een aluminium strip tussen twee glasplaten. HR glas heeft een extra isolerende folie, maar deze is onzichtbaar.

HR++ isolatieglas bestaat dus uit twee glasbladen met daartussen een (lucht)spouw. De spouw is gevuld met Argon gas in plaats van lucht tussen de glasbladen. Ook is dit glas voorzien van een speciale HR-coating. Deze coating kaatst als het ware de warmtestraling terug de woning in. Tegelijkertijd wordt het daglicht van buiten binnengelaten. De kou zal op zijn beurt ook worden geweerd. De isolatiewaarden van HR++ glas is daarmee 2 tot 3 keer beter dan van traditioneel dubbel glas en wel 5 keer beter dan van normaal enkelglas.

HR++ isolatieglas kan worden geleverd in een aantal uitvoeringen. U heeft namelijk ook de mogelijkheid om voor HR++ isolatieglas met een extra folie laag te kiezen. Dit glas houdt in de zomer de warmte buiten. Uw huis blijft tijdens een hittegolf aangenaam koel en u maakt minder kosten aan ventilatie. Met Isolatieglas Stellendam

Als dé erkende glasspecialist van Stellendam bieden wij een uitgebreid assortiment glas.

Wij kunnen vrijwel alle soorten glas uit voorraad en op maat gemaakt leveren. Omdat wij naast onze glashandel ook een 24-uurs spoedservice bieden, hebben wij vrijwel iedere veelvoorkomende glassoort op voorraad in onze glashandel. Onze glaszetter in Stellendam helpt u graag met glassoorten zoals:

 • Enkelglas
 • Dubbelglas/HR++glas
 • Voorzetglas
 • Figuurglas
 • Glas-in-loodramen

Wij leveren u altijd een goede betaalbare kwaliteit bij het plaatsen van verschillende soorten glas. Wij horen graag wat u specifieke wensen zijn. Voor het bestellen van alle soorten glas in Stellendam belt u met Dorst Glasservice op 088 – 070 75 00.

Afspraak maken? / offerte aanvragen

Persoonsgegevens

Naam(Vereist)

Adresgegevens

Service

Sleep bestanden hierheen of
Toegestane bestandstypen: png, jpg, msg, doc, docx, xls, xlsx, csv, dwg, pdf, Max. bestandsgrootte: 50 MB.
  Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

  Wat zijn de verschillen?

  Het verschil tussen HR+ en HR++? Het enige verschil zijn de spouwruimte mogelijkheden. Bij HR+ kunt u namelijk kiezen uit spouwdikte 6 mm, 9 mm, en 12 mm. Bij HR++ zijn spouwdiktes mogelijk van 13 mm en 15 mm.

  Wie meer wil dan de bouwnorm, kan kiezen voor glas wat uit maar liefst drie lagen bestaat: HR+++. Deze lagen zijn met elkaar verlijmd. In feite heeft u dan nog een extra stevige ruit die extra isolerend werkt. Niet elk kozijn is echter geschikt voor HR+++ isolatieglas. Het glas weegt namelijk gemiddeld 10kg per m². Om HR+++ glas te plaatsen dient u eerst te zijn voorzien van aluminium kozijnen. Wij helpen u hier graag mee verder.

  Besparen

  U bespaart minimaal 23 euro ten opzichte van enkel glas. Dit is echter afhankelijk van de huidige energieprijzen en het vertrek. Wilt u uw verwarming minder vaak aanzetten en besparen op uw stookkosten? Bel dan snel naar Dorst Glasservice.

  De voordelen op een rij

  • Bespaart op stookkosten
  • Verbetert het wooncomfort
  • Sterk verbeterde isolerende functie
  • Betere bescherming tegen wisselende weersomstandigheden
  • Glaszetter
  HR++ Isolatieglas Stellendam

  Zonwerend isolatieglas

  Glas met bescherming tegen de zon? Dat kan! Bij Dorst Glasservice kunt u kiezen voor optimaal binnencomfort.

  Invallend daglicht zorgt voor een lichte en fijnere leef- en/of werkomgeving. Medewerkers voelen zich prettiger en zijn productiever. Dit licht kan echter ook als vervelend ervaren worden. Zonwerend isolatieglas heeft invloed op de warmte en hoeveelheid licht dat binnenkomt.

  Dit glas filtert dus de warmte- en lichtinval van de zon en heeft daardoor een verkoelende werking. Tegelijkertijd kunt u genieten van het licht. Hinderlijke schitteringen op beeldschermen en tafels worden ook beperkt. Er is minder energie nodig om de ruimte te koelen. Daarmee is het energieverbruik aanzienlijk verlaagd. In tegenstelling tot andere zonwerende methodes, zoals een zonnescherm, zit u niet meteen in het donker. Een uitstekende oplossing dus.

  Zonwerend glas is verkrijgbaar in verschillende soorten en maten. Wilt u gratis advies of meer informatie over zonwerend glas? Vraag dan één van onze glaszetters om bij u langs te komen. Neem contact met ons op via het contactformulier en vraag een vrijblijvende offerte aan.

  Triple glas

  Wilt u nog meer isoleren en bent u op zoek naar het allerbeste isolatieglas? Dan zit u met tripleglas wel goed.

  Waar HR++ glas bestaat uit 2 glasplaten met gas daartussen, is er bij driedubbel glas nog een extra glasplaat aan toegevoegd. Dit soort glas wordt steeds populairder onder huizenbezitters. Logisch, want de warmte wordt nagenoeg perfect in huis gehouden waardoor de investering snel is terugverdient.

  We raden u ook aan om onze ervaren glaszetter te laten bekijken of uw kozijnen geschikt zijn voor HR+++ glas. Bent u al voorzien van isolerend glas, maar is uit ruit kapot? Laat dan zo snel mogelijk het glas repareren of vervangen. Wij komen gratis bij u thuis voor advies en een vrijblijvende offerte.

  Tip: ventileren is belangrijk. Laat onze ventilatieroosters van Duco in uw ramen plaatsen of zorg voor klepraampjes (met inbraakbeveiliging) die u open kunt zetten. In ruimtes die u vaak verwarmt is een ventilatie-unit die de warmte terugwint handig.

  10 jaar garantie!

  Op uw dubbel glas (isolatieglas) is standaard een garantie gedurende een periode van 10 jaar. Ook geven wij u te allen tijde garantie op het plaatsen van glas. Dorst Glasservice monteert volgens de modernste richtlijnen en voorschriften.

  Toch kan er onverhoopt door een fabricagefout een gebrek ontstaan. Om u te verzekeren van jarenlang plezier van uw aanschaf krijgt u derhalve bij ons 10 jaar garantie op dubbel glas inclusief de montage.

  Bij vragen staat Dorst Glasservice u graag te woord. Wilt u toch nog meer informatie over bijvoorbeeld glas vervangen of glas plaatsen? Neem dan contact op via het contactformulier of bel ons op telefoonnummer 088-070 75 00.

  Als u nu nog twijfelt over de kwaliteit van service die wij u aanbieden kan ik u beter verwijzen naar een van onze tevreden klanten op deze andere website.

  Bent u op zoek naar een glashandel? Neem dan direct contact met ons op en wij proberen u zo snel mogelijk te voorzien van een oplossing.