78 / 100

Glasservice Rotterdam Kralingen

Glasservice Rotterdam KralingenGlasservice Rotterdam Kralingen van hoge kwaliteit
Glas service nodig? Dan zit u goed bij dé glasexpert in deze omgeving: Dorst Glasservice! Naar welke soort beglazing u ook op zoek bent, bij ons vindt u de glassoort van uw keuze in ons assortiment.

Wij leveren glasservice van hoge kwaliteit met glasscherpe prijzen. Van het monteren van allerlei soorten ruiten tot melkglas in deuren. Uw glaswens is onze zorg.

Bent u op zoek naar spiegelglas, figuurglas, dubbel glas, gehard glas of misschien glas in lood? Ook hiervoor bent u bij ons aan het juiste adres. Producten worden voor u op maat gemaakt en door ons geplaatst. Daarbovenop komen wij gratis langs voor het geven van advies en inmeten. U profiteert zo optimaal van de service van onze glas service.

Als dé erkende glasspecialist van Rotterdam Kralingen bieden wij een uitgebreid assortiment glas.

Wij kunnen vrijwel alle soorten glas uit voorraad en op maat gemaakt leveren. Omdat wij naast onze glashandel ook een 24-uurs spoedservice bieden, hebben wij vrijwel iedere veelvoorkomende glassoort op voorraad in onze glashandel. Onze glaszetter in Rotterdam Kralingen helpt u graag met glassoorten zoals:

  • Enkelglas

  • Dubbelglas/HR++glas

  • Voorzetglas

  • Figuurglas

  • Glas-in-loodramen

Wij leveren u altijd een goede betaalbare kwaliteit bij het plaatsen van verschillende soorten glas. Wij horen graag wat u specifieke wensen zijn. Voor het bestellen van alle soorten glas in Rotterdam Centrum belt u met Dorst Glasservice op 088 – 070 75 00.

Afspraak maken?

Glasservice Rotterdam Kralingen
Glasservice Rotterdam Kralingen

Glasservice bij nood

Meestal kunnen wij meteen uw glas vervangen. Dit komt door onze ruime voorraad aan glasruiten in uiteenlopende formaten zoals dubbel glas, HR++, triple glas, gelaagd glas, gehard glas, glas in lood, gekleurd glas en melk glas.

Mocht het gewenste formaat of type glas niet aanwezig zijn, dan zorgen we altijd voor een passende noodoplossing. Onze specialist plaatst dan een voorzetruit of een houten schot. Uw ruit zit dan veilig en tochtvrij terwijl u wacht op de nieuwe bestelde ruit. De levering vindt vaak de dag daarop of een paar dagen later plaats.

Glasservice binnen 30 minuten

De glaszetters van Dorst Glas service staan 7 dagen per week en 365 dagen per jaar voor u klaar om glas op maat te leveren en te monteren. Binnen ons netwerk van erkende en vakkundige glaszetters is er altijd wel een glaszetter in Rotterdam Kralingen direct beschikbaar voor u.

Bel bij schade met telefoonnummer 088-0707500. U krijgt meteen één van onze specialisten aan de lijn die u enkele specifieke vragen stelt over de locatie van de schade, het type ruitschade, het soort glas, of u verzekerd bent en wat uw adresgegevens zijn. De glaszetter die het dichtst bij u in de buurt is, ontvangt deze informatie en komt direct naar u toe. Binnen 30 minuten staan wij bij u op de stoep.

Buiten kantooruren staat Dorst Glas service uiteraard ook voor u klaar in geval van glasschade. Met onze 24/7 service is Dorst Glas service 24 uur per dag voor u bereikbaar. Dus ook midden in de nacht, in het weekend of tijdens feestdagen.

Dé specialist in glasreparatie

Met ruim 25 jaar ervaring zijn wij dé specialist in glaswerkzaamheden. Zo zijn er in de afgelopen jaren vele woningen en bedrijfsruimtes door ons voorzien van isolerende beglazing. Glas blijft echter een kwetsbaar materiaal dat kan breken of beschadigen.

Onze specialisten repareren alle soorten schade aan uw ramen. Denk aan het verwijderen van aanslag en krassen uit glas. Daarnaast herstellen wij ook sterretjes in uw ruit. Het glas is hierna weer even sterk als voor de beschadiging.

Heeft u ruitschade of wilt u een raam vervangen? Dorst Glas service zorgt ervoor dat de glasreparatie snel en vakkundig plaatsvindt. Wij komen naar u toe wanneer het u uitkomt! Op ieder moment van de dag zorgen wij voor glasherstel in Rotterdam Kralingen en omgeving. Na het probleem opgelost te hebben, zorgen wij ook voor de afwikkeling van de schade bij uw verzekeringsmaatschappij.

Op uw dubbel glas (isolatieglas) is standaard een garantie gedurende een periode van 10 jaar. Dorst Glas service monteert volgens de modernste richtlijnen en voorschriften. Toch kan er onverhoopt door een fabricagefout een gebrek ontstaan. Om u te verzekeren van jarenlang plezier van uw aanschaf krijgt u bij ons 10 jaar garantie op dubbel glas inclusief de montage.