Wij zijn open      24 uur per dag, 7 dagen per week
Bespaar 
gas neem
HR++ glas
KLIK HIER
Wij zijn open 
 24 uur per dag, 7 dagen per week
Ruit Stuk? Ruit Stuk?
Ruit Stuk? Ruit Stuk?

Glasreparatie Vissershoek

Glasreparatie Vissershoek

Wij bieden altijd een noodoplossing bij glas- en inbraakschade Heeft u glasschade? Uw glasschade is onze zorg. Neem bij glasschade direct contact met Dorst Glasservice op en wij komen meteen langs om de schade te herstellen.
Offerte aanvragen
U krijgt kwaliteit voor een glasscherpe prijs. Of het nu gaat om een gebroken ruit door stormschade of er is een etalage gesneuveld door een inbraakpoging.
Glasreparatie Vissershoek
Wij begrijpen dat u bij glasschade snel geholpen wilt worden. Daarom zijn wij dag en nacht bereikbaar voor alle ruit reparaties. Glasschade kan leiden tot veel gevaarlijke situaties.

Niet alleen zorgt het voor veel tocht in huis en kunt u zich bezeren aan het kapotte glas, maar het biedt inbrekers een kans om makkelijker uw huis binnen te dringen.

Het is daarom van belang dat er snel een ervaren glaszetter ter plaatse is om uw glasschade te repareren. Ook zorgen wij snel en vakkundig voor een nieuwe ruit of passende noodoplossing.
 • Glasreparatie {plaats}
 • Glasreparatie {plaats}

Glasreparatie voor uw winkelpand

Glasreparatie met spoed nodig? Geen probleem. Wanneer u schade heeft aan de ruiten van uw winkel of etalage helpen wij u graag. Zo hoeft u uw winkel niet te sluiten en is er geen kans op inbraak. Daarnaast verwijderen wij ook aanslag en krassen uit glas. Maar ook sterretjes in uw winkelruit kunnen wij herstellen.

Het glas is hierna weer even sterk als voor de beschadiging. Indien nodig plaatsen we een veilige noodvoorziening, zorgen wij ervoor dat het raam tochtvrij is afgesloten en komen spoedig terug voor definitief herstel. 

Offerte aanvragen

Persoonsgegevens

Naam(Vereist)

Adresgegevens

Service

Sleep bestanden hierheen of
Toegestane bestandstypen: png, jpg, msg, doc, docx, xls, xlsx, csv, dwg, pdf, Max. bestandsgrootte: 50 MB.
  Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

  Glasreparatie binnen 30 minuten

  De glaszetters van Dorst Glasservice staan 7 dagen per week en 365 dagen per jaar voor u klaar om glas op maat te leveren en te monteren. Binnen ons netwerk van erkende en vakkundige glaszetters is er altijd wel een glaszetter in Vissershoek direct beschikbaar voor u. Bel bij schade met telefoonnummer 088-0707500.

  U krijgt meteen één van onze specialisten aan de lijn die u enkele specifieke vragen stelt over de locatie van de schade, het type ruitschade, het soort glas, of u verzekerd bent en wat uw adresgegevens zijn.

  De glaszetter die het dichtst bij u in de buurt is, ontvangt deze informatie en komt direct naar u toe. Binnen 30 minuten staan wij bij u op de stoep. Buiten kantooruren staat Dorst Glasservice uiteraard ook voor u klaar in geval van glasschade.

  Met onze 24/7 service is Dorst Glasservice 24 uur per dag voor u bereikbaar. Dus ook midden in de nacht, in het weekend of tijdens feestdagen.

  Dé specialist in glasreparatie

  Met ruim 25 jaar ervaring zijn wij dé specialist in glaswerkzaamheden. Zo zijn er in de afgelopen jaren vele woningen en bedrijfsruimtes door ons voorzien van isolerende beglazing. Glas blijft echter een kwetsbaar materiaal dat kan breken of beschadigen.

  Onze specialisten repareren alle soorten schade aan uw ramen. Denk aan het verwijderen van aanslag en krassen uit glas. Daarnaast herstellen wij ook sterretjes in uw ruit. Het glas is hierna weer even sterk als voor de beschadiging.

  Heeft u ruitschade of wilt u een raam vervangen? Dorst Glasservice zorgt ervoor dat de glasreparatie snel en vakkundig plaatsvindt. Wij komen naar u toe wanneer het u uitkomt! Op ieder moment van de dag zorgen wij voor glasherstel in Vissershoek en omgeving.

  Na het probleem opgelost te hebben, zorgen wij ook voor de afwikkeling van de schade bij uw verzekeringsmaatschappij.

  Noodoplossing

  Meestal kunnen wij meteen uw glas vervangen. Dit komt door onze ruime voorraad aan glasruiten in uiteenlopende formaten zoals dubbel glas, HR++, triple glas, gelaagd glas, gehard glas, glas in lood, gekleurd glas en melk glas.

  Mocht het gewenste formaat of type glas niet aanwezig zijn, dan zorgen we altijd voor een passende noodoplossing.

  Onze specialist plaatst dan een voorzetruit of een houten schot. Uw ruit zit dan veilig en tochtvrij terwijl u wacht op de nieuwe bestelde ruit. De levering vindt vaak de dag daarop of een paar dagen later plaats.
  Glasreparatie {plaats}
  DEKKINGSGEBIED
  In noodgevallen zijn we binnen 30 minuten ter plaatse op iedere locatie in het dekkingsgebied. Het dekkingsgebied strekt zich uit tot de hele provincie Zuid Holland.
  KANTOOR & SHOWROOM
  OPENINGSTIJDEN:
  Maandag : 07:30–16:30
  Dinsdag : 07:30–16:30
  Woensdag : 07:30–16:30
  Donderdag : 07:30–16:30
  Vrijdag : 07:30–16:30
  Zaterdag : Gesloten
  Zondag : Gesloten
  NOODOPLOSSINGEN
  Voor noodoplossingen altijd bereikbaar!
  Copyright © 2024 All Rights Reserved
  Vragen? App ons