85 / 100

Glashandel Piershil

Zoekt u een deskundige glashandel in Piershil? Zoek dan niet verder, want Dorst Glasservice is u graag van dienst. En snel ook. Wij kunnen namelijk binnen 30 minuten op locatie zijn.

Glashandel Oostvoorne

Wanneer er glasschade ontstaat door inbraak, een ongeluk in huis of extreme weersomstandigheden, dan is het belangrijk dat dit zo snel mogelijk verholpen wordt. Daarom kunt u bij Dorst Glasservice Piershil altijd terecht via onze 24-uurs spoedservice.

De glasreparatie bij Dorst Glasservice wordt gedaan door ervaren glaszetters. Wij zijn elk moment van de dag bereikbaar om uw glas te vervangen of om een noodvoorziening te maken. Van woningen en kantoorpanden tot scholen en winkels.

Geen gebouw is te gek voor onze glaszetters. Naast dat zij vakkundig uw raam zullen repareren of vervangen kunnen zij u ook helpen bij het kiezen van het juiste soort glas. Hierbij wordt er gekeken naar uw huidige raamwerk en wat het meest geschikt is voor uw situatie.

Interesse? Onze specialisten komen gratis inmeten bij u thuis. Ook het adviesgesprek en de offerte zijn geheel vrijblijvend.

Als dé erkende glasspecialist van Piershil bieden wij een uitgebreid assortiment glas.

Wij kunnen vrijwel alle soorten glas uit voorraad en op maat gemaakt leveren. Omdat wij naast onze glashandel ook een 24-uurs spoedservice bieden, hebben wij vrijwel iedere veelvoorkomende glassoort op voorraad in onze glashandel. Onze glaszetter in Piershil helpt u graag met glassoorten zoals:

  • Enkelglas

  • Dubbelglas/HR++glas

  • Voorzetglas

  • Figuurglas

  • Glas-in-loodramen

Wij leveren u altijd een goede betaalbare kwaliteit bij het plaatsen van verschillende soorten glas. Wij horen graag wat u specifieke wensen zijn. Voor het bestellen van alle soorten glas in Piershil belt u met Dorst Glasservice op 088 – 070 75 00.

Afspraak maken?

Van enkel naar dubbel

Als het om glaszetten gaat, komt met name glasschade en het vervangen van enkel glas door dubbel glas vaak voor. Schakel onze glaszetter te Piershil in! In tegenstelling tot enkelglas heeft dubbelglas veel voordelen. Isolatieglas houdt namelijk meer warmte vast. Uw woning of bedrijfspand is beter geïsoleerd en er gaat minder warmte verloren.

De voordelen op een rij

  • Bespaart op stookkosten

  • Verbetert het wooncomfort

  • Sterk verbeterde isolerende functie

  • Betere bescherming tegen wisselende weersomstandigheden

  • Glaszetter Piershil

Overweegt u dubbel glas te nemen? Dan is het natuurlijk logisch dat u naast al uw wensen ook rekening houdt met hoeveel elke glassoort kost. Ook voor dubbel glas geldt: een gratis meting en advies bij u thuis. Verder is onze offerte geheel vrijblijvend. Neem daarom snel contact met ons op voor meer informatie of voor het maken van een afspraak. De experts van Dorst Glasservice zijn dag en nacht en 365 dagen per jaar beschikbaar.

10 jaar garantie!

Op uw dubbel glas (isolatieglas) is standaard een garantie gedurende een periode van 10 jaar. Ook geven wij u te allen tijde garantie op het plaatsen van glas. Dorst Glasservice monteert volgens de modernste richtlijnen en voorschriften.

Toch kan er onverhoopt door een fabricagefout een gebrek ontstaan. Om u te verzekeren van jarenlang plezier van uw aanschaf krijgt u derhalve bij ons 10 jaar garantie op dubbel glas inclusief de montage.

Bij vragen staat Dorst Glasservice u graag te woord. Wilt u toch nog meer informatie over bijvoorbeeld glas vervangen of glas plaatsen? Neem dan contact op via het contactformulier of bel ons op telefoonnummer 088-070 75 00.

Als u nu nog twijfelt over de kwaliteit van service die wij u aanbieden kan ik u beter verwijzen naar een van onze tevreden klanten op deze andere website.

Bent u op zoek naar een glashandel? Neem dan direct contact met ons op en wij proberen u zo snel mogelijk te voorzien van een oplossing.

U kunt ook via deze link een offerte bij ons opvragen.