Wij zijn open
|
24 uur per dag, 7 dagen per week

Glas vervangen Westmaas

Glas vervangen Westmaas

Glas vervangen door dubbel glas is Besparen op uw stookkosten? Het wooncomfort in uw huis verbeteren? Kies voor dubbel glas. Dubbel glas (isolatieglas) zorgt ervoor dat het uw huis enorm helpt Glas vervangen Westmaas te isoleren. Het glas bestaat namelijk uit twee glasbladen die luchtdicht met elkaar zijn verbonden. Goede isolatie van uw woning zorgt er op zijn beurt voor meercomfort, een lagere energierekening en dat er een minimum aan warmte verloren gaat.

Wij leveren u altijd een goede betaalbare kwaliteit bij het plaatsen van verschillende soorten glas. Wij horen graag wat u specifieke wensen zijn. Voor het bestellen van alle soorten glas in Westmaas belt u met Dorst Glasservice op 088 – 070 75 00.

Glas vervangen met garantie

Op uw dubbel glas (isolatieglas) is standaard een garantie gedurende een periode van 10 jaar. Dorst Glasservice monteert volgens de modernste richtlijnen en voorschriften. Toch kan er onverhoopt door een fabricagefout een gebrek ontstaan. Om u te verzekeren van jarenlang plezier van uw aanschaf krijgt u bij ons 10 jaar garantie op dubbel glas inclusief de montage. Binnen 30 minuten ter plaatse om uw glas te vervangen

Bij vragen staat Dorst Glasservice u graag te woord. Wilt u toch nog meer informatie over bijvoorbeeld glas vervangen of glas plaatsen, neem dan contact op via het contactformulier of bel ons op telefoonnummer088 – 070 75 00.

Lek glas vervangen?

Ziet u vocht, condens of een waas tussen het dubbelglas? Dan is uw ruit helaas lek. Dat is vervelend, want u kunt niet meer door de ruit kijken. Wij helpen u graag met het vervangen van uw dubbelglas. Lek dubbelglas wordt doorgaans niet door een glasverzekering gedekt.

Afspraak maken? / offerte aanvragen

Persoonsgegevens

Naam(Vereist)

Adresgegevens

Service

Sleep bestanden hierheen of
Toegestane bestandstypen: png, jpg, msg, doc, docx, xls, xlsx, csv, dwg, pdf, Max. bestandsgrootte: 50 MB.
  Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

  Glas vervangen door draadglas

  Draadglas, ook wel veiligheidsglas genoemd, biedt extra bescherming tegen inbraak of brand. In het glas zitten metalen draden. Deze zijn meestal aangebracht in een vierkant rasterpatroon. De draden in het glas dienen als wapening van het glas. Bij een breuk, houdt het draadraster de glasscherven bij elkaar. Wanneer het glas breekt kan het niet uiteenvallen, omdat de draden het glas bij elkaar houden. Dit zorgt ervoor dat het glas veiliger is.

  Veiligheidsglas vertraagd een inbraak met maar liefst vijf minuten. Niet alleen schrikt u mogelijk inbrekers hiermee af, maar maakt u meteen duidelijk dat u werk heeft gemaakt van de inbraakpreventie. Daarbovenop is het ook brandvertragend.

  Wilt u meer bescherming in de omgeving van Westmaas en wilt u zo snel mogelijk uw glas vervangen door draadglas? Bel voor gratis advies direct met onze glaszetter en wij staan binnen 30 minuten bij u op de stoep.

  Glas vervangen door melkglas

  Meer privacy? Wel lichtinval, maar geen doorkijk? Dat kan! Melkglas, of mat glas, is hiervoor de ideale oplossing. Bij ons krijgt u kwaliteit voor glasscherpe prijzen. De matheid van mat glas kan op diverse manieren worden gemaakt. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor gezandstraald glas, met zuur bewerkt glas en gelaagd glas met een gematteerde folie. Al deze soorten matglas kunnen in dubbelglas worden uitgevoerd en zijn geschikt voor onder meer binnendeuren, tussenwanden en badkamerramen. Alle gewenste afmetingen zijn op maat leverbaar.

  De glaszetters van Dorst Glasservice komen gratis bij u op locatie de gewenste toepassing bekijken en u verder te adviseren.

  Bel voor meer informatie naar 088 – 0707 500.

  Glas vervangen door glas met ventilatieroosters

  Ventileren is belangrijk. Laat onze ventilatieroosters van Duco in uw ramen plaatsen of zorg voor klepraampjes (met inbraakbeveiliging) die u open kunt zetten. In ruimtes die u vaak verwarmt is een ventilatie-unit die de warmte terugwint handig.

  Bij Dorst Glasservice kunt u terecht voor de volgende roosters:
  Standaard ventilatieroosters – Geluiddempende roosters – brandwerende roosters – roosters met screens – roosters op maat voor hoogbouw – elektronische roosters – ventilatieroosters met voorverwarming en ventilatieroosters voor utiliteit.