Wij zijn open
|
24 uur per dag, 7 dagen per week

Glas op maat Oud Beijerland

Glas op maat Oud Beijerland

Glas op maat Oud Beijerland Van dubbel glas tot gehard glas. Alle soorten glas kunnen op maat worden gemaakt. Dubbel glas is glas dat bestaat uit twee glasbladen die luchtdicht met elkaar zijn verbonden. Het zorgt ervoor dat het uw huis enorm helpt te isoleren.

Goede isolatie van uw woning zorgt er op zijn beurt voor meer comfort, een lagere energierekening en dat er een minimum aan warmte verloren gaat.

Dorst Glasservice plaatst dubbel glas op maat wanneer een standaardafmeting niet voldoet. Dit doen wij voor onder meer bedrijven en particulieren. Denk aan scholen, winkel, kantoorpanden of appartementen.

Wij gaan geen uitdaging uit de weg! Uiteraard zijn er extra kosten verbonden aan het op maat maken van dubbel glas. We houden rekening met het glas per vierkante meter (m²).

Door onze ervaring en kennis kunnen wij eenvoudig uw ramen voorzien van nieuw dubbel glas. Werken met glas is iets wat voor ons gemakkelijk en snel gaat.

Onze glasexperts komen graag bij u langs voor inmeten en advies! Zij plaatsen dagelijks dubbel glas en HR++ glas in bestaande ramen en kozijnen waar oorspronkelijk enkel glas in zat

Als dé erkende glasspecialist van Oud Beijerland bieden wij een uitgebreid assortiment glas.

Wij kunnen vrijwel alle soorten glas uit voorraad en op maat gemaakt leveren. Omdat wij naast onze glashandel ook een 24-uurs spoedservice bieden, hebben wij vrijwel iedere veelvoorkomende glassoort op voorraad in onze glashandel. Onze glaszetter in Oud Beijerland helpt u graag met glassoorten zoals:

 • Enkelglas
 • Dubbelglas/HR++glas
 • Voorzetglas
 • Figuurglas
 • Glas-in-loodramen

Wij leveren u altijd een goede betaalbare kwaliteit bij het plaatsen van verschillende soorten glas. Wij horen graag wat u specifieke wensen zijn. Voor het bestellen van alle soorten glas in Oud Beijerland belt u met Dorst Glasservice op 088 – 070 75 00.

Glas op maat Oud Beijerland

Afspraak maken? / offerte aanvragen

Persoonsgegevens

Naam(Vereist)

Adresgegevens

Service

Sleep bestanden hierheen of
Toegestane bestandstypen: png, jpg, msg, doc, docx, xls, xlsx, csv, dwg, pdf, Max. bestandsgrootte: 50 MB.
  Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

  Gekleurd glas op maat

  Uw woning een persoonlijk uitstraling geven met transparant gekleurd glas? Bij Dorst Glasservice vindt u dit decoratieve glas in oneindig veel variaties. Bij gekleurd glas op maat kunt u kiezen uit verschillende modellen, randafwerkingen en afgeronde hoeken.

  Hoewel gekleurd glas voornamelijk bekend is van glas in lood, kan het ook op andere plekken toegepast worden. Denk bijvoorbeeld aan een scheidingswand van gekleurd glas, een glazen tafelblad met een grijze kleur of een achterwand van de keuken met een kleurtje. Gekleurd glas kunt u dus op vele manieren toepassen, zowel binnen als buiten.

  Gekleurd glas op maat

  Mooie kleuren en verschillende ontwerpen dat past bij uw interieur. Ook dat kunnen wij snel en op maat voor u regelen. Maar wat is glas in lood? Glas in lood is de benaming voor een vensterraam bestaande uit stukken (gekleurd/figuur) glas gevat in loodlijsten. Dit betreft vaak transparant
  gekleurd glas of figuur glas dat sfeer en karakter aan uw woning brengt.

  Glas in lood komt het vaakst voor in oude historische panden zoals kerken en monumentale panden. Tegenwoordig zien we ook een trend van glas in lood in nieuwbouwwoningen. Wenst u een indicatie van de kosten van uw glaswensen of restauratie? Maak een afspraak of vraag een offerte aan bij Dorst Glasservices.

  Gelaagd glas op maat

  Gelaagd glas bestaat uit twee of meer lagen vlakglas met daartussen één of meer tussenlagen folie gemaakt van een speciale kunststof, PolyVinylButyral (PVB) polymeer. De samenstelling van het glas en de tussenlagen vormt een uiterst resistent en compact geheel. Dit betekent dat het glas bij breken niet in duizenden stukjes uiteenvalt. Sterker nog, het blijft aan elkaar hangen. Daarnaast zal er niet snel een groot gat ontstaan.

  Zo blijft gelaagd glas ook na breuk nog beschermen tegen weersomstandigheden. Dit type glas wordt daarom veel toegepast in deuren en puien, maar ook in trappen of glazen vloeren. U kunt kiezen voor diverse soorten en diktes gelaagd glas. Wij leveren gelaagd glas vanaf een dikte van 6 mm met verschillende kleuren en matte folies.

  Bent u benieuwd naar de diensten van Dorst Glasservice in Oud Beijerland en omgeving? Wilt u meer weten over de mogelijkheden en toepassingen van glas op maat? Vul dan ons contactformulier in of bel voor direct contact met een van onze glaszetters op.

  Let op: met veiligheidsglas duurt het een stuk langer voordat potentiële inbrekers door uw raam kunnen breken. Het is dus niet inbraak werend.