Wij zijn open
|
24 uur per dag, 7 dagen per week

Figuurglas Zwartewaal

Glasherstel

Figuurglas Zwartewaal

Als glasspecialist is Dorst Services ook gespecialiseerd in figuurglas Zwartewaal. Wij hebben figuur glas in de diktes 4 en 6 mm en werken veel met gekleurd figuur glas. Vrijwel elk soort figuurglas kan worden toegepast in isolatieglas dubbelglas, gelaagd veiligheidsglas en gehard glas.

Door de structuur op het doorschijnende glas voorkomt u directe inkijk. Dit heeft geen invloed op het licht. Wij leveren u altijd een goede betaalbare kwaliteit bij het plaatsen van verschillende soorten glas. Wij horen graag wat u specifieke wensen zijn. Voor het bestellen van alle soorten glas in Zwartewaal belt u met Dorst Glasservice op 088 – 070 75 00.

40 soorten figuurglas

Dorst Glasservice beschikt over ruim 40 soorten figuurglas. Dus altijd glas dat bij uw interieur of exterieur past! Wij hebben een snelle levering uit voorraad. Wilt u graag weten wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag dan direct vrijblijvend een offerte aan of bel ons op 088 – 070 75 00 en krijg direct een glaszetter aan de lijn.

Standaard figuurglas is enkel glas en is dus niet geschikt om te gebruiken in een situatie waarbij het glas een scheiding vormt tussen binnen en buiten. In een dergelijk geval heeft u dus isolatieglas figuurglas of HR++ figuurglas nodig.

Dubbele beglazing kan ook op figuurglas worden toegepast. Dit type glas heeft dezelfde eigenschappen van isolatieglas. Het figuurglas wordt standaard op de buitenpositie geplaatst met de figuurzijde aan de buitenzijde van de ruit. Bij enkele soorten figuurglas kan de figuurzijde ook aan de spouwzijde geplaatst worden. Bel in ieder geval even met een van onze specialisten voor hulp bij uw keuze.

Afspraak maken? / offerte aanvragen

Persoonsgegevens

Naam(Vereist)

Adresgegevens

Service

Sleep bestanden hierheen of
Toegestane bestandstypen: png, jpg, msg, doc, docx, xls, xlsx, csv, dwg, pdf, Max. bestandsgrootte: 50 MB.
  Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

  Geen directe inkijk

  Geen directe inkijk

  Geen directe inkijk

  Meer weten over figuurglas?

  Overweegt u figuur glas te bestellen? Wij adviseren u dan om een offerte aan te vragen. Deze is geheel vrijblijvend. Wilt u enkel wat meer informatie inwinnen of advies bij u thuis? In beide gevallen staan wij van Dorst Glasservice voor u klaar. Vul gerust het contactformulier op onze contactpagina.

  Ook kunt u bellen naar 088-0707500. U wordt meteen te woord gestaan door een ervaren glasspecialist. De specialisten van Dorst Glasservice zijn klantgericht en hebben passie voor het vak.

  Gekleurd glas op maat

  Uw woning een persoonlijk uitstraling geven met transparant gekleurd glas? Bij Dorst Glasservice vindt u dit decoratieve glas in oneindig veel variaties. Bij gekleurd glas op maat kunt u kiezen uit verschillende modellen, randafwerkingen en afgeronde hoeken.

  Hoewel gekleurd glas voornamelijk bekend is van glas in lood, kan het ook op andere plekken toegepast worden. Denk bijvoorbeeld aan een scheidingswand van gekleurd glas, een glazen tafelblad met een grijze kleur of een achterwand van de keuken met een kleurtje. Gekleurd glas kunt u dus op vele manieren toepassen, zowel binnen als buiten.

  40 soorten figuurglas

  Mooie kleuren en verschillende ontwerpen dat past bij uw interieur. Ook dat kunnen wij snel en op maat voor u regelen. Maar wat is glas in lood? Glas in lood is de benaming voor een vensterraam bestaande uit stukken (gekleurd/figuur) glas gevat in loodlijsten. Dit betreft vaak transparant gekleurd glas of figuur glas dat sfeer en karakter aan uw woning brengt.

  Glas in lood komt het vaakst voor in oude historische panden zoals kerken en monumentale panden. Tegenwoordig zien we ook een trend van glas in lood in nieuwbouwwoningen. Wenst u een indicatie van de kosten van uw glaswensen of restauratie? Maak een afspraak of vraag een offerte aan bij Dorst Glasservices.

  vraag hier een offerte aan